بله یه داون کلاک تر و تمیز روی کارت انجام بدید برای مثال ( بسامد کارت روی 70% باشه یعنی مثلا اگر 2000مگاهرتز بسامد داشت، روی 1400 قفلش کنید، پاور روی 95% تنظیم بشه که برق کمتری به کارت برسه، بسامد مموری کارت روی 115% تنظیم بشه یعنی 15% بیشتر که روی ماینینگ بشدت تاثیر مثبتی میزاره) و بدین شکل شما میتونی روی دمای زیر 60درجه سانتی گراد، و دور فن زیر 50% ، ماینینگ بسیار خوبی داشته باشید بدون ترس از خرابی کارت چون دما ایده آل هست از هرکسی بپرسید میدونه دمای 60درجه برای کارت گرافیک فوق العاده خوبه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط FRANKLIN برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
اگر ایران تحریـم نبود که براحتی از وبسایت بیتفینکس میشد اتریوم یا سکه های الکترونیکی رو به هر پولی که دوست دارید تبدیلش کنید،دلار یورو و... و به هر کارتی واریزش کنید، ویزا پی پال و... ولی متاسفانه چون تحریم هستیم، فقط صرافی ها به این امکانات دسترسی دارند و میتونن پول رو به تومان تحویل ما بدن. هرچند راه های زیادی در این زمینه هست که من شخصا دنبالش نرفتم، ماینر های حرفه ای بصورت جدی پی این قضیه هستن.
معمولا کارت های گرافیک رو ماینر های حرفه ای، بصورت لود ماکزیمم روی حداکثر توان با دور فن 80% کار میکنن و بعد از ششماه تا یه سال فن میسوزونه و معمولا با آورکلاک روی حداکثر اینقدر ماین میکنن تا خود کارت گرافیک بسوزه. ماینر های مبتدی هستند که هفت هشتا کارت میخرن، آشنایی ندارن، میخوان یکنفر رو استخدام کنن که واسشون ماین کنه و پول دربیارن، میبینن نمیتونن و در آخر کارت رو میفروشن توی بازار. وگرنه ماینر های حرفه ای دلیلی برای دردسر فروش کارت ندارن، سیستمشون داره ماین میکنه خب چرا کارت رو بفروشن؟ چون مثلا گرد و خاک گرفته؟ معمولا اینقدر میزارن کار کنه تا یا بسوزه یا خیلی سالها بگذره و اونقدر هش ریتش پایین باشه و مصرف برقش بالا که ماین کردن باهاش بصرفه نباشه.
روی همه ی گرافیک ها قابل انجام هست ولی هرچقدر سخت افزار ضعیف تر باشه، رسیدن به سکه های مورد نظر همینطور بیشتر طول میکشه.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط salpc برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
کارت 730 هم انویدیا هست (هسته های پردازشی و فلاپس کمتر) و هم خودش کارت ضعیفیه، با توجه به وبسایت زیر:
Bitcoin Mining Hardware Comparison
قدرت پردازشش فقط 1مگاهَش هست ، که 20برابر از کارت RX 470 ضعیف تره، برای همین ارزش ماینینگ نداره.ولی مثلا کارت RX460 با آورکلاک مموری حدود 15مگاهَش قدرت داره، تفاوت GT730 با RX460 فقط دوبرابر قیمته،ولی 15برابر توی ماینینگ تفاوت دارند. برای همین با کارت 730 اصلا بصرفه نیست جوریکه مصرف برق هزینه اش بیشتر از ماینینگ هست برای همین نمیصرفه.
مقدار اینکه چند ساعت طول میکشه، کاملا به قدرت و سکه ای که میخوای ماین کنی بستگی داره،مثلا با کارت من برای سکه ی اتریوم:
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
https://www.cryptocompare.com/mining...0&CostPerkWh=0
حدودا توی یکسال اگر بصورت 24ساعته و هفت روز هفته این یدونه کارت رو بزاری کار کنه، میشه بصورت تئوری 4عدد اتریوم بدست آورد که قیمت 4دونه اتریوم برابر هست با:
چهار میلیون و نهصد هزار تومان.
حالا دوباره میگن بقیه رو تشویق میکنی، بابا، ما نمیگیم برید صد عدد کارت بخرید، میگیم با همون یدونه کارت گرافیکی که دارید اگر قدرتمند هست و هش ریت خوبی داره، بزاریدش روی ماینینگ، شما نمیخواد 24ساعته، شما فقط 6ساعت در روز بزار کار کنه، سر سال شاید 1میلیون تومن (اندازه قیمت خود کارت) دستت رو گرفت. اگر هم قیمتش بشکنه بشه 100دلار که همون اول بود، نهایت میشه 400تومن سودت، توی این مدت هیچ چیزی هم از دست نمیدی جز اینکه مواقع بیکاری،با کارت گرافیکت گذاشتی کیف پول الکترونیکیت شارژ بشه. همه ی کارت ها هم که گارانتی دارند. گارانتی کنندگان نفری صد تومن از ما گرفتن برای چی؟ برای همین مواقع که بزاریم کار کنه مشکلی داشت رایگان درستش کنن. والا خب. حتی اگرم نشد و اصلا همه چیز دروغ بود ماهم الکی گفتیم همینجوری خوشی زده بود زیر دلمون واسه خنده، نهایتش چیزی از دست نمیدید.
(البته اگر نیان بگن که حتما یه کاسه ای زیر نیم کاسه است! که میگنبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید )
تمام سیستم رو درگیر نمیکنه، سی پی یو کاملا بیکار هست توی ماینینگ با کارت گرافیک و سکه های اتریوم.
برای همین من هنگام ماین، هم فیلم میبینم هم دانلود میکنم هم الآن وسط ماین دارم واستون تایپ میکنم خودتون مشاهده بفرمایید:
در مورد کارت های کوادرو، زیاد تفاوتی نداره و محاسبات Hash ارتباطی به رندرینگ نداره. تقریبا به همون اندازه ی کارت گرافیک هم رده، Hash Rate تولید میکنن.
امیدوارم توضیحات مفید بوده باشه.سلامت باشین عزیزان.برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید

Bookmarks